Nou

Inchiriem
Teren de Tenis

Nou

Organizam petreceri private pentru copii.
Home   Evenimente

Evenimente

 

HALLOWEEN PARTY

In aceasta saptamana copiii gradinitei GSP se pregatesc intens pt petrecerea mult asteptata de Halloween, personaje de poveste ii vor intampina cu surprize, bomboane si dovleci sculptati, vor invata pasi de tango chiar de la Morticia si Gomez Addams .2

 

 Spectacol de teatru “Greierele si Furnica”

Miercuri 1 octombrie 2014, compania de teatru  Hodoronk-Tronk a sustinut in cadrul Gradinitei GSP spectacolul “Greierele si Furnica”.

AFIS GREIERELE SI FURNICASpectacolul interactiv pentru copii este inspirat de personajele lui La Fontaine, Esop, Al. Donici si Toparceanu. Cei mici sunt invitati intr-o calatorie muzicala pornind de la fabula despre prietenia dintre harnica si inteleapta furnica si vesnicul pierde vara greiere. Prin joc, muzica si dans, cei mici ii vor insoti pe cei doi eroi in peripetiile lor prin cele patru anotimpuri, descoperind alaturi de ei frumusetea lumii inconjuratoare. Actorii si personajele discuta cu cei mici in tot timpul spectacolului, o poveste cu rasturnari de situatie.

24.05.2014

 

Gradinita cu profil sportiv ”Unde sportul si natura te ajuta sa cresti sanatos!”. Gradinita  sponsorizata de GENERAL SISTEM PROTECTION SRL – paza si protectie, since 1997 ”Daca am grija de bunurile tale, am grija de copilul tau!” . Livada, cascada,  foisorul, terenul de tenis si doua locuri de joaca, vin sa completeze indemnul spre o viata sanatoasa ”Mens sana in corpore sano!”

Suntem prezenti si pe  

youtube

Facebook

            LINKEDIN

Bucuresti365.ro

 

 

 

24.01.2014

Teatrul de păpuși “Dino Piccolino” a susținut in cadrul Grădiniței Gsp piesa de teatru “Iarna micuței Unde”.