Nou

Inchiriem
Teren de Tenis

Nou

Organizam petreceri private pentru copii.
Home   Povestea noastra

Povestea noastra

Gradinita GSP are o poveste reala si este inspirata din ceea ce si-au dorit doi parinti pentru copilul lor dar mai ales din ce si-a dorit copilul lor Andreea sa gaseasca la gradinita : sa se simta ca in familie , sa se joace in aer liber, sa descopere mereu lucruri noi, sa primeasca raspunsuri la intrebarile sale, sa poata vedea pasari si animale , sa…

Andreea are doar trei anişori si iubeşte mult florile din gradina ei, pomii din livada si in special pe mami si tati…

In micul ei univers, Andreea aleargă de la primele raze de soare prin curtea mare cu flori si pomişori, dansează cu fluturii, salută pe prinţul broscuta al micii cascade, si joaca tenis, volei, chiar fotbal cu prietenii săi pe terenul de sport.

Mami si tati au hotărât ca Andreea e destul de mare acum ca sa meargă la grădiniţa. Se gândeau ei ca acolo va cunoaşte pitici ca ea, cu care sa se imprieteneasca, va invata lucuri noi despre tot ce ne înconjoară, descoperind lumea din afara micului univers…

Si astfel, mami si tati, cu Andreea de manuta, au pornit sa descopere gradinitele cu pitici…

Au mers la grădiniţele de stat, dar nu au gasit nimic din mediul familial,ca sa nu mai vorbim de multe alte lucruri care le lipseau copiilor aici……

Cum sa stea Andreea aici fără soare, fara fluturi?

Atunci, mami, tati si Andreea au hotărât sa meargă si la grădiniţele particulare. Acolo au gasit feţe zâmbitoare si jucării multe dar… unde erau fluturii si florile? Unde era curtea mare, pomisorii, bicicleta si cascada prinţului brosuta? Si terenul de sport pentru joaca cu prietenii?

S-au intors acasa suparati si tristi……dar o zana buna a venit cu o steluta magica ….si acum stiau ce au de facut.

DA! Andreea ii va invita pe toti copiii sa vina sa se bucure de tot ceea ce iubeste ea !!! Si s-au pus pe treaba: toata casa de peste 400 mp a fost zugravita in culori vesele, s-au inspirat din lumea basmelor si au creat un adevarat univers al copilariei.

Curtea spatioasa de aproape 2000 mp a fost amenajata cu multe locuri de joaca si terenuri minisport .

S-au gandit si la parinti si le-au pregatit un loc spatios de parcare, s-au gandit sa inveselesca gradina cu multe multe flori.

In curte este si o livada cu ciresi, visini, meri, peri, gutui. Cat se vor bucura mititeii sa culeaga fructele din pomi!

Aceasta trebuie sa fie lumea copilariei, in care cei mici sub ocrotirea educatoarelor si a unui personal atent selectionat sa cresca armonios sa fie sanatosi, sa aibe reusita de campioni potrivit aptitudinilor lor personale.